Lezárult a Római-part közösségi tervezése – Szeretettel várunk mindenkit a projekt zárórendezvényére!

2023. június 22-én a Római-part közösségi tervezése lezárult.

A közösségi tervezés 9 hónapja alatt az érdeklődők 10 közösségi fórumon – ebből két alkalommal helyszíni kitelepülésen – és 30 munkacsoportos műhelymunkán vehettek részt. Összesen 85 órát töltöttünk együtt és több, mint 430-an tettük hozzá értékes gondolatainkat a készülő tervekhez.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a folyamatban!

Az elmúlt egy évben a tervezők és a közösség tervezések résztvevői közösen készítették a Római-part Komplex Középtávú Fejlesztési Koncepcióját és a Szabadtérépítészeti Tervet. Ennek eredményeképp készült dokumentumok hamarosan megtekinthetők lesznek a közösségi tervezés honlapján, a https://romai.budapest.hu/ oldalon.

A zárórendezvény 2023. szeptember 23-án, szombaton kerül megrendezésre a Római-part 35., azaz a volt Konferencia Központ előtti területen 15.00-18.00 között. Az esemény során lehetőség nyílik személyesen beszélni a Tervezőkkel, Budapest Főváros Önkormányzatának képviselőivel, valamint megtekinthető lesz a Szabadérépítészeti Koncepcióterv és a Komplex Középtávú Fejlesztési Koncepció rövid összefoglalója.

A rendezvényre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Köszönjük, hogy együtt terveztük a Római-partot!

Találkozzunk szeptember 23-án is!

Honlap: https://romai.budapest.hu/

A közösségi tervezés során kapcsolattartásra felhasznált email cím 2023.09.23-án végleg megszűnik, így kérünk minden kedves Érintettet, hogy a továbbiakban a projekthez fűződő véleményüket a https://rdt.budapest.hu/dialogs/romai-part-es-a-gazgyari-duna-part-kozparki-es-termeszeti-rehabilitacioja honlapon a komment szekcióba legyenek kedvesek megírni.

A tervezési folyamat az Európai Unió KEHOP-1.4.0-15-2015-00001, CSILLAGHEGYI ÖBLÖZET VÉDELME című projekt keretein belül zajlik.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .