Pályázat önkormányzati tulajdonú, felújításra szoruló lakások bérbeadására

Épület bontás Budapest

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat pályázatot hirdet a tulajdonában lévő, felújítási kötelezettséggel terhelt lakások költségelvű lakbérfizetéssel történő bérbeadására III. kerületiek részére.

A pályázatra történő jelentkezéshez szükséges nyomtatványok, a részletes pályázati információk, valamint a lakások műszaki leírásai fényképekkel 2021. július 2-ától Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Polgármesteri Hivatal új, bérlakásokkal kapcsolatos weboldalán, az obudaiberlakas.hu oldalon érhetőek el.

A pályázati anyagok emellett a hivatal Ügyfélszolgálati Irodáiban (1033 Budapest, Harrer Pál u. 2., 1033 Budapest, Fő tér 2.) és az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. központjában (1033 Budapest, Mozaik u. 7.), illetve weboldalán is elérhetők.

Az új obudaiberlakas.hu weboldalon minden információ megtalálható a kerületi bérlakásokról, az igénylés és az ügyintézés folyamatáról, valamint az esetleges műszaki problémákkal kapcsolatos bejelentésekről.

A pályázati nyomtatványok beszerzése és a pályázaton való részvétel ingyenes.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. július 22., 14 óra

Helye: a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodái (1033 Budapest, Harrer Pál u. 2.  és 1033 Budapest, Fő tér 2.)

A járványhelyzetre tekintettel a pályázatok elektronikus úton is benyújthatók a postabonto@obuda.hu e-mail-címre, azonban kérjük, hogy fokozottan figyeljenek arra, hogy jól olvasható módon minden rovat ki legyen töltve, az adatlapot a szükséges helyeken írják alá, és az előírt mellékleteket csatolják.

Kérjük, a pályázat személyesen történő benyújtásakor adategyeztetés céljából a pályázók és az együttköltöző családtagok személyi azonosító okmányait (személyi igazolvány, lakcímkártya), vagy azok másolatát mutassák be.