Az eltűnt emlékfal emlékére

Bevégeztetett. A Bud Spancer emlékére festett emlékfal végleg eltűnt. Emlékszünk, még néhány napja maga Lagzi Lajos kért elnézést az érintettektől azért, mert saját trombitás képével egészítették ki az emlékfalat. Bár hozzátette ezzel nem sértett törvényt ugyanis a terület közterület. (Gondolom ha a közterületen pisilek, azt is nyugodtan tehetem, mert nem magánterület. A szerk.) Azt ugyan egy idő után lefestették, de mára már a legendás bunyós páros idősebb tagjának állított emlék is már a múlté.

A pofonosztó halála után a magyar rajongók a filatori gátnál állítottak emléket kedvencüknek. A garffitisek egy egész falat szenteltek Bud Spencernek, amit tavaly októberben még az elhunyt sztár legidősebb fia, Giuseppe Pedersoli is meglátogatott. -írta akkor a 24.hu

Fotó Facebook
Fotó Facebook

 

 Az alkotást teljesen eltüntették, amiről a magyar rajongói klub tagjai többen  is beszámoltak, csalódottságukat és dühüket kifejezve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .