Őrizetben az életveszélyes sérülést okozó férfi

Épület bontás Budapest
A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Budapest III. kerületében szóváltást követően életveszélyes sérülést okozott egy 49 éves budapesti lakosnak.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. március 25-én 17 óra 30 perc körül Budapesten, a III. kerületi Hévizi út és a Hunor utca kereszteződésében szóváltás alakult ki két férfi között, ami tettlegességig fajult. N. Enrikó tettleg bántalmazta a férfit, aki ennek következtében elesett. A mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Az óbudai rendőrök és a Nyomozó Főosztály nyomozóinak eredményes felderítését követően a gyanúsítottat a hajnali órákban a lakhelyén elfogták, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A 21 éves drégelypalánki N. Enrikóval szemben – őrizetbe vétele mellett – életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására. – írja a police.hu