Fodrászat Óbuda

Épület bontás Budapest

A fodrászatban általában egy vendéggel szoktam  foglalkozni, így mindenkire teljesen oda tudok figyelni aki a bejelentkezett időpontra érkezik. Mindenki időben végez, így nincs várakozási idő ami nagyon fontos mindenki számára.

Így az időnkbe még egy jó kávé is belefér. Az időpontokat érdemesebb pár nappal előbb kérni hogy legyen elég idő egy minőségi jó frizurára.

Ezekkel a professzionális termékekkel dolgozom: Matrix, Loreal, Biolage.

A Matrix és Loreal:
Az Egyesült Államok vezető fodrászati márkája, kizárólag fodrászoknak lett létrehozva a Socolor festék jojoba olajat és ceramidot tartalmaz így folyamatos ápolást nyújt két festés között.

A Matrixot 1980-ban egy fodrászházaspár – Arnie és Sydell Miller alapította. Céljuk egy fodrászok számára egységes termékcsalád kifejlesztése és forgalmazása volt, mely segítségükre lesz üzletük fejlesztésében, valamint a tehetségük és kreativitásuk bemutatására szolgál eszközzé válik. Ma, több mint harminc évvel később, az eredeti eszmék még mindig élnek, és a Matrix az Egyesül Államok professzionális hajtermékeinek élmezőnyében foglal helyet.

Cím: 1034 Budapest, San Marco utca 9.

Telefon: +36 20 327 6231

Web: rekafodraszat.hu