A Fidesz III. kerületi szervezetének közleménye  (OS)

Épület bontás Budapest

Fokozódik a drámai feszültség, nyílván valóan ez az önkormányzati választásoknak köszönhető. A Fidesz Bús Balázst támogatja, míg az ellenzék Kis Lászlót favorizálja

Kiss László a baloldal bukott óbudai polgármesterjelöltje le akarja váltani az óbudai civil szervezeteket és véget akar vetni az óbudai közösségépítésnek.

Kiss László bukott baloldali politikus az MSZP óbudai polgármesterjelöltje, aki korábban szocialista önkormányzati képviselőként a Margit kórház tönkretételéhez asszisztált. Kiss László 2014-18 között volt a 10-és számú választókörzet MSZP-s parlamenti képviselője, akit 2018-ban a baloldali pártok leváltottak, mert nem képviselte az óbudaiakat és békásmegyerieket a parlamentben. Leváltották és lecserélték a PM-es Szabó Tímeára. Most a baloldal ugyanezt a bukott baloldali politikust szeretné az óbudaiakra erőltetni. A Mókus utcai MSZP-s pártházban a baloldali pártok felosztották egymás között az önkormányzati képviselői helyeket, civil szervezetek még a közelébe se férhettek a pártok közötti mutyinak. Eközben az óbudai civil szervezetek és polgári pártok Bús Balázs jelenlegi polgármestert támogatják az őszi önkormányzati választáson, támogatva az óbudai közösségépítést és a megkezdett óbudai fejlesztéseket.
Kiadó: Fidesz III. Kerületi Szervezete