Bútorboltunk Csepelre költözött

Pega Bútor Kft. 17 éve foglalkozik bútorgyártással.

Első ízben 7 éve nyitottuk meg üzletünket Mosonmagyaróváron a Szent István Király úton (a volt Szolgáltatóházban). Majd a megnövekedett igényeket figyelembe véve immár 3 éve a Kötöttárugyári út 22-be (volt Arlington épületébe), helyeztük át bútorboltunkat, amely közel 2000 nm-en szolgálja a vásárlók igényeit több, mint 800 féle termékkel, hatalmas szín és szövetválasztékkal.

Egyedi bútorok gyártásával is foglalkozunk, szakképzett partnereink segítségével számunkra cél és öröm vásárlóink bizalmát elnyerni, és minőségi munkánkkal elképzeléseiket megvalósítva igényeiket maximálisan kielégíteni.

A cég vezetésének széleskörű, 25 éves szakmai múltja, felkészültsége, naprakész tájékozottsága garantálja a magas színvonalú kiszolgálást.

Arra törekszünk, hogy az általunk gyártott és forgalmazott bútorok minden vásárlónk számára minőségben és árfekvésben is megfeleljen, valamint megtalálják a legideálisabb terméket, mellyel otthonukat harmonikusabbá és szebbé varázsolhatják.

Nézzen körül nálunk, várja Önt a Pega!

Pega Bútor Csepel

TEL.: +36- 30 – 160 – 74 – 64

NYITVATARTÁS:

HÉTFŐ_PÉNTEK 9.00-17.00

SZOMBAT 9.00-14.00 VASÁRNAP – ZÁRVA

https://pegabutor.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .